+31 (0)6 30 26 18 72 info@svhsupport.nl

Mijn verhaal

Ik ben Suzanne van Hal, een ondernemer voor ondernemers; een generalist voor een specialist. Jij wilt je terug gaan focussen op de basis van jouw bedrijf, terug naar dát doen waar jij in eerste instantie ondernemer voor geworden bent. Door alle administratieve rompslomp ben jij jouw focus en passie misschien wat kwijtgeraakt. Ik ben er om jou terug naar jouw essentie te helpen, ik neem jou de randzaken van jouw onderneming uit handen, zodat jij weer kunt knallen met dat waar jij goed in bent. Ik ben er voor jou als ondernemer, maar ook voor jou als de mens ín de ondernemer.

Ik had een leuke job, leuke collega’s bij een booming business! Corona gooide roet in mijn eten en 2020 werd ook voor mij anders dan ik in gedachten had. In augustus word ik vanuit het evenementenbureau waar ik in dienst ben, gedetacheerd naar een fabrikant van (landbouw)wielen in de streek. In september begon het te kriebelen, in oktober hakte ik de knoop door, in november ging ik, noodgedwongen uit dienst bij mijn werkgever en ben ik SvH Business Support gestart. In december ben ik voor vier verschillende opdrachtgevers aan het knallen!

Ik ben een geboren en getogen “Sinte Kruuzenaar”, mijn jeugd bracht ik met mijn ouders, zussen en broer door op de boerderij aan de Kleine Boomdijk. Ik ging een paar jaar studeren in de grote stad, maar elk weekend landde ik en kwam ik echt thuis onder de Peperbusse. Inmiddels woon ik met mijn vriend Paz in Jurassic Park, waar we twee dino’s proberen te temmen en wat manieren bij te brengen; Lars (‘14) en Evie (’17). De Peperbusse nog steeds zichtbaar vanuit mijn ooghoek en ik geniet nog steeds van de landbouwdrukte en -reuring die mijn uitzicht maken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.